Advertisement

Nina Derwael Ongelijke Leggers / Derwael begint seizoen met goud op brug met ongelijke ... / De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk.

Nina Derwael Ongelijke Leggers / Derwael begint seizoen met goud op brug met ongelijke ... / De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk.. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het. Artistieke gymnastiek, brug ongelijke leggers. De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Niemand kon haar van de titel.

Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn).

Historisch! Nina Derwael bezorgt België eerste gouden ...
Historisch! Nina Derwael bezorgt België eerste gouden ... from static.standaard.be
Olympisch goud is haar ultieme ambitie. Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. De eerste ooit voor belgië.

Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen.

Dat belooft dus eens te meer voor volgend jaar, als ze op jacht gaat naar haar grootste droom: De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is europees kampioene aan de brug met ongelijke leggers. Nina derwael is donderdag op het wk turnen in de qatarese hoofdstad doha in de finale van de allroundcompetitie net naast het podium gevallen. Na haar sterke prestatie in de teamcompetitie en in de meerkamp moest hét onderdeel van nina derwael op. De negentienjarige truiense haalde het na een fantastische oefening met 15.233 punten, voor de britse rebecca downie (15.000 ptn) en de amerikanse suni lee (14.800 ptn). Dat leverde een score op van 14.433. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,.

Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. De belgische nina derwael won op het wk turnen in qatar een gouden medaille. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. De topfavoriete was heer en meester in de finale en hield met een duidelijk verschil de britse downie en de amerikaanse lee achter zich.nina derwael successfully defends her world title on uneven bars.

Nina Derwael pakt zilver aan brug met ongelijke leggers ...
Nina Derwael pakt zilver aan brug met ongelijke leggers ... from images1.persgroep.net
Ze veroverde goud tijdens de wereldkampioenschappen turnen 2018 en 2019 op de brug met ongelijke leggers. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Nina derwael makes history by becoming the first belgian woman to make an event final and win a world championship medal. Dat ontkende nina derwael vandaag ten stelligste. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Nina derwael schrijft geschiedenis op het ek gymnastiek. De jonge limburgse turnster nina derwael is europees kampioen geworden op de brug met ongelijke leggers.

Nina derwael scores a massive 15.033 on bars in the team competition of the 2018 stuttgart world cup!

Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. Dat leverde een score op van 14.433. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. De brug met ongelijke leggers is de specialiteit van derwael. Nina derwael goud op damesbrug en team geplaatst voor tokio. Brug met ongelijke leggers, meerkamp landenwedstrijd. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. We zijn er al aan gewoon geworden, al mag het zeker niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Met een fantastische score van 15.233 is ze voor het tweede opeenvolgende jaar wereldkampioene in. Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische.

Ze was als eerst geplaatste aan de finale begonnen na 15.141 punten in de kwalificaties. Nina derwael mag zich nog een jaar langer wereldkampioene op de brug met ongelijke leggers noemen. Onze landgenote nina derwael pakte op het wereldkampioenschap gymnastiek in stuttgart (duitsland) de gouden medaille op de brug met ongelijke leggers. Onze landgenote legde een foutloze oefening af aan de brug met de ongelijke leggers en werd beloond met 14,633 punten, beter dan tijdens de kwalificaties. Ze werd er in 2017 en 2018 europees kampioene mee en pakte in 2017 brons op het.

Nina Derwael verovert goud in Doha op brug met ongelijke ...
Nina Derwael verovert goud in Doha op brug met ongelijke ... from images0.persgroep.net
Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische. Nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd. Downie en de amerikaanse lee grepen op ruime afstand van derwael het zilver en het brons. Wk gymnastiekwat glanst ze weer, nina derwael. Maar één van de strafste prestaties was toch wel die van nina derwael. De gymnaste, die in maart net als deze krant 18 wordt, schreef vorig jaar al sportgeschiedenis met goud op het ek en brons op het wk. Olympisch goud is haar ultieme ambitie. De truiense nina derwael (19) heeft haar wereldtitel op de brug met ongelijke leggers verlengd.

Derwael, donderdag nog goed voor een vierde plaats in de allroundfinale, sprokkelde vandaag 14,800 punten en moest daarmee enkel de russische.

Nina derwael archives archyworldys from static.nieuwsblad.be. Belgium is one of the smallest countries to have ever won a medal in wag,. Maar scheldpartijen heb ik nooit meegemaakt, besloot derwael, die onder de franse topcoaches marjorie heuls en yves kieffer twee wereldtitels en twee europese titels aan de brug met ongelijke leggers veroverde. Tot aan het laatste onderdeel, de sprong, had nina de bronzen medaille voor allround nog in handen. Voor nina derwael is the sky the limit. Nina derwael heeft vrijdag goud veroverd op de wereldbekermanche turnen in de qatarese hoofdstad doha. Nina derwael is slechts 17 jaar oud. Nina derwael pakt goud op het europese kampioenschap turnen in glasgow, 5 augustus 2018. Nina derwael en lisa vaelen hebben zaterdag op de wereldbeker turnen in het kroatische osijek goud en zilver veroverd aan de brug met ongelijke leggers. Niemand kon haar van de titel. Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te. Ze is daarmee de allereerste belgische turnster die een gouden medaille haalt in het turnen. De eerste ooit voor belgië.

Derwael werkt dan ook al jaren bijzonder hard om de absolute top te nina derwael. Die kreeg ze voor haar oefening op de brug met ongelijke leggers.

Posting Komentar

0 Komentar